×

Change Language

FI EN
×
×

Fysioterapia

Fysioterapia

Terapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Meiltä terapiaa myös SiunSote:n maksusitoumuksella ja palvelusetelillä, vakuutusyhtiön maksusitoumuksella sekä lasten ja nuorten terapiaan Kelan kuntoutuspäätöksellä (Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus). Fysioterapiassa käytössä  on monipuoliset terapiatilat, laitteisto ja kuntosali.

Tuki-ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia
Tuki-ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia keskittyy kehon erilaisten kiputilojen, toiminta- ja liikehäiriöiden ja vammojen tutkimiseen sekä hoitoon. Huolellisen haastattelun ja kliinisen tutkimisen avulla pyritään selvittämään toimintakyvyn rajoitteiden ja kehon oireiden taustaa ja syitä. Löydöksien perusteella valitaan asiakkaalle soveltuvat fysioterapeuttiset hoidot ja menetelmät. Hoitoon sisältyy tarpeen mukaan erilaisia niveliin/pehmytkudoksiin vaikuttavia manuaalisia käsittelytekniikoita, kipuhoitoja, liikeharjoituksia, oman harjoitusohjelman laatimista ja neuvontaa. Meillä on sopimus KELAn kanssa sairasvakuutuksen valtakirjamenettelystä eli vähennämme suoraan KELAn korvauksen lähetteellä käytyjen hoitojen hinnoista.
 
Aikuisten neurologinen fysioterapia
Neurologinen kuntoutus on suunnattu asiakkaille, joilla on erilaisia keskus-ja ääreishermoston sairauksia tai oireita. Yleisimmät näistä sairauksista ovat aivoinfarktin jälkeinen halvaus, MS-tauti, Parkinsonin tauti ja erilaiset kehitysvammat. Fysioterapian tavoitteena on kuntoutujan toimintakyvyn turvaaminen ja parantaminen. Fysioterapian sisältönä on päivittäisten toimintojen ja liikkumisen uudelleen oppiminen, kehon tunnistaminen, liikkuvuuksien ja lihasvoimien ylläpito ja palauttaminen. Harjoittelu toteutetaan ja suunnittellaan yhteistyössä lähettävän tahon, omaisten, avustavan henkilökunnan sekä muiden terapeuttien kanssa. Kuntoutus voidaan toteuttaa liikkeen tiloissa, kotikäynteinä tai allasterapian muodossa.

Lasten fysioterapia
Lasten fysioterapia on lääkinnällinen kuntoutusmuoto, jonka avulla pyritään lapsen liikkumis- ja toimintakyvyn parantamiseen ja/tai turvaamiseen. Se on arviointiin, tutkimiseen ja suunnitteluun perustuvaa harjaannuttamista ja oppimista sekä lapsen, perheen ja toimintaympäristön ohjausta.

Olemme palveluntuottajana Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen lasten ja nuorten fysioterapiassa. Lasten ja nuorten fysioterapeutteina toimivat Saara Salmela, Ville Alanko ja Sari Vänskä. Terapia voidaan toteuttaa liikkeemme tiloissa, koti-, päiväkoti- tai koulukäyninä.  Kuntoutus on Kelan järjestämä ja rahoittama. Kuntoutujan etuudet maksaa Kela. Lasten ja nuorten palvelukuvausta pääset lukemaan tästä.

 

 

Tutustu hinnastoon

Hinnastoon