×

Change Language

FI EN
×
×

Personal Trainer -palvelut

”Varaa aika ilmaiselle kartoituskäynnille niin kartoitetaan kuinka pääsemme kohti juuri sinun tavoitteitasi!”
 

PersonalTrainerin tehtävä on ohjata asiakkaan harjoittelua, ravitsemusta ja arjen valintoja siihen suuntaan, että asiakas pääsee kohti omia tavoitteitaan. Jakson alussa asiakkaan kanssa laaditaan yksilölliset tavoitteet jaksolle. Päästäkseen kohti tavoitetta, harjoittelun on oltava asiakkaalle mieleistä, haastavaa ja tavoitteiden suuntaista. Pelkkä kova harjoittelu ei riitä tavoitteiden saavuttamiseen vaan henkilön kaikki elämän kokonaisuudet (psyykkinen, fyysinen, sosiaalinen) tulee huomioida kokonaisvaltaisesti.

Alku-, väli- ja loppumittaukset tehdään henkilön tarpeen ja tavoitteiden mukaisesti, jotta harjoittelun vaikuttavuutta voidaan seurata. Kuntosalin avainkortilla saat käyttää kuntosaliamme vapaasti valmennuksen aikana ja se sisältyy pakettien kuukausimaksuun!

Personal Trainerimme

”Olen Ville Alanko Joensuusta. Olen koulutuksltani fysioterapeutti ja käynyt FysiTrainer-koulutuksen (FAF Personal Trainer) vuonna 2017. Vahvuuteni työssäni on nähdä henkilö kokonaisuutena ja huomioida elämän eri osa-alueet harjoittelussa. Minulla on vahva urheilutausta kestävyys- ja joukkueurheilulajeista sekä kuntosaliharjoittelusta. ” -Ville-


Testaukset

Kunto- ja lihasvoimatestaus sekä rasvaprosentin mittaus
Kuntotesteillä saat tietää nykyisen kuntosi tilan. Saat myös tietoa, mihin asioihin sinun kannattaa harjoittelussasi kiinnittää enemmän huomiota. Teemme polkupyöräergometritestejä, lihasvoima- ja liikkuvuustestejä sekä UKK-terveyskuntotestejä. Voit myös mittauttaa rasvaprosenttisi ja verenpaineesi meillä esimerkiksi muiden hoitojen yhteydessä.

Tutustu hinnastoon

Hinnastoon