×

Change Language

FI EN
×
×

FysiTrainer -palvelut

FysiTrainer-palvelut

"Ammattilaisen kanssa harjoitteluun sai huomattavasti lisää tehoa."

"Valmennuksen aikana opin kuinka harjoittelu ja terveellinen syöminen yhdistetään osaksi arkea."FysiTrainer on fysioterapeutti, joka on suorittanut fysioterapeuteille suunnatun PersonalTrainer-koulutuskokonaisuuden. FysiTrainerin tehtävä on ohjata asiakkaan harjoittelua, ravitsemusta ja arjen valintoja siihen suuntaan, että asiakkaan elämäntapoja, jaksamista ja fyysistä kuntoa saadaan parannettua asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Jakson alussa asiakkaan kanssa laaditaan yksilölliset tavoitteet jaksolle. Päästäkseen kohti tavoitetta, harjoittelun on oltava asiakkaalle haastavaa, mieleistä ja tavoitteiden suuntaista. Pelkkä kova harjoittelu ei riitä tavoitteiden saavuttamiseen vaan henkilön kaikki elämän kokonaisuudet (psyykkinen, fyysinen, sosiaalinen) tulee huomioida kokonaisvaltaisesti.

Alku-, väli- ja loppumittaukset tehdään henkilön tarpeen ja tavoitteiden mukaisesti, jotta harjoittelun vaikuttavuutta voidaan seurata. Kuntosalin avainkortilla saat käyttää kuntosaliamme vapaasti valmennuksen aikana ja se sisältyy pakettien kuukausimaksuun!

Varaa aika ilmaiselle kartoituskäynnille niin kartoitetaan kuinka pääsisit kohti tavoitteistasii!


FysiTrainer Ville

”Olen Ville Alanko Joensuusta. Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja käynyt FysiTrainer-koulutuksen (FAF Personal Trainer) vuonna 2017. Vahvuuteni työssäni on nähdä henkilö kokonaisuutena ja huomioida elämän eri osa-alueet harjoittelussa. Perheeseeni kuuluu vaimo, kaksi tyttöä ja suomenpystykorva. Tällä hetkellä harrastan luonnossa liikkumista ja kestävyysurheilua. Minulla on vahva urheilutausta kestävyys- ja joukkueurheilulajeista (jääkiekko, jalkapallo, juoksu, yleisurheilu) sekä kuntosaliharjoittelusta. ” -Ville-
 

Tutustu hinnastoon

Hinnastoon