×

Change Language

FI EN
×
×

Hieronta

Klassinen hieronta
Hieronnalla pyritään parantamaan ja nopeuttamaan lihasten ja pehmytkudosten aineenvaihduntaa sekä helpottamaan kehon kiputiloja. Hieronta sisältää erilaisia klassisia tekniikoita ja niveliin sekä niiden ympäryskudoksiin kohdistuvaa osteopaattista mobilisoivaa hierontaa.

Raskausajanhieronta
Raskauden edetessä kehon painopiste muuttuu, mikä voi aiheuttaa erilaisia lihasjännityksiä ja kiputiloja lantion- ja alaselän alueelle sekä niska-hartiaseudun alueelle. Raskausajanhieronta on turvallista silloin kun raskaus etenee normaalisti. Hieronta tapahtuu asennoissa, jotka ovat miellyttäviä äidille sekä turvallisia vauvalle.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on alle yhden vuoden ikäisille lapsille annettavaa hierontaa, jonka tarkoituksena on saada vauvalle rentoutunut ja hyvä olo. Hieronta on stimuloivaa sivelyä ja hellää kosketusta. Katsekontakti ja kosketus lisäävät varhaista vuorovaikutusta ja vauva oppii ymmärtämään omaa kehoaan ja tiedostamaan kehon eri osia. Hieronta tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja erityisen tärkeänä sitä pidetään niille lapsille, jotka ovat kokeneet vaikean/pitkäkestoisen syntymän tai joutuneet vastasyntyneenä olemaan erossa vanhemmistaan. Vyöhyketerapeuttisella vauvahieronnalla voidaan helpottaa vauvojen vatsavaivoja sekä koliikkia.

Vyöhyketerapeuttinen jalkojen hieronta

Vyöhyketerapeuttinen jalkojen hieronta kohdistuu jalkaterien ja säärten/pohkeiden aluelle. Hieronta tasapainottaa sekä tehostaa elimistön luonnollista toimintaa sekä rentouttaa tehokkaasti mieltä ja kehoa.

Tutustu hinnastoon

Hinnastoon