×

Change Language

FI EN
×
×

Personal Trainer -palvelut

FysiTrainer -valmennus

Rantakylän fysikaalisen hoitolaitoksen uutena palveluna nyt myös yksilölliset ja tavoitteelliset Personal Trainer-palvelut, jotka tehdään yksilöllisen suunnitelman mukaan jokaisen käyttäjän tarpeisiin sopiviksi. Henkilökohtainen ja tehokas palvelu, joka tekee tavoitteellisen ja suunnitelmallisen liikkumisen sinulle helpoksi.

FysiTrainer -valmennus - Miksi hankkia? Kenelle?
Tarvitsetko tukea ja tsemppausta kohti terveellisempää elämää? Kaipaatko apua liikunnan ilon kipinän löytämiseksi? Onko tavoitteenasi painonpudotus, juoksumatkan pidentäminen tai lihasvoiman parantaminen? Tuntuuko, ettet tiedä kuinka liikkua monipuolisesti ja sinulle sopivalla tavalla tai ettet tiedä millä teholla sinun tulisi harjoitella? Onko sinulla jokin vamma, etkä tiedä kuinka huomioida sitä liikunnassa? Haluaisitko, että liikunta on iloa tuova osa arkeasi? Onko elämässäsi menossa muutos, johon kaipaat tukea?
Jos vastasit ”kyllä”, Fysitrainer-valmennus on loistovalinta tukemaan elämäntapamuutostasi. FysiTrainer-valmennus sopii jokaiselle, halusit sitten kasvattaa harjoittelusi tehoja, motivaatiota liikkumiseen tai aloittaa terveellisemmän ja liikunnallisemman elämäntyylin. FysiTrainer-valmennuksessa etsitään sinulle sopiva, turvallinen, mieluisa ja tehokas tapa liikkua, oli se sitten ulkona, metsässä, kotona tai kuntosalilla.

Mikä on FysiTrainer?
Fysitrainer on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti, jolla on työskentelyn tukena fysioterapeuteille räätälöity Personal Trainer-koulutus (FysiTrainer, FAF Personal Trainer). Asiakkaalla on siis käytettävissä Personal Trainerin sekä erilaisten vammojen kanssa työskentelevän fysioterapeutin osaaminen. Tämä mahdollistaa esimerkiksi polven nivelrikkoa sairastavan asiakkaan kuntoutuksen ja elämäntapamuutoksen vaihtamatta valmentajaa kesken prosessin. Fysioterapeutin anatomian ja fysiologian tuntemus tuovat laajan osaamisen harjoitteluun ja takaa harjoittelun turvallisuuden.
FysiTrainer-valmennus räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Valmennuksen osana yksilöllisesti asiakkaan mukaan ovat mm. alku-ja loppumittaukset, yhteiset harjoitukset, harjoitusten seuranta ja palaute, ruokavalion seuranta- ja ravitsemusneuvonta, puhelin-ja sähköpostituki koko valmennuksen ajan.
Kuntosalin käyttäminen valmennuksessa ei ole välttämätöntä, mutta jos se tuntuu sinulle omalta tai haluaisit aloittaa kuntosaliharrastuksen, kuntosalin käyttö yrityksemme kuntosalilla sisältyy FysiTrainer-palvelumme hintaan.

FysiTrainerimme Ville
Olen Ville Alanko, 26-vuotias fysioterapeutti, FysiTrainer sekä tuore isä. Fysioterapeuttina olen toiminut Tuki- ja liikuntaelimistön vammojen sekä vaikeavammaisten kanssa. Liikunta on aina ollut osana omaa arkea. Nuorempana olen harrastanut joukkueurheilua, mm. jääkiekkoa, jalkapalloa ja salibandyä. Nykyisin harrastan pitkän matkan juoksua (pari maratoniakin takana), luonnossa liikkumista, metsästystä, kalastusta ja omaksi iloksi musisointia.
Valmennustyylini painottuu siihen, että liikkumisen tulee olla tehokasta, omaan tavoitteeseen tähtäävää, yksiöllisesti arkeen sopivaa ja ennen kaikkea mieluista. Vahvuuksiani ovat ihmisen huomioiminen kokonaisuutena ja erityisesti vahva tietämys kestävyyskunnon kehittämisestä. Myös kokemukset useasta eri lajista tuovat näkökulmia monelta kantilta valmennukseen.

Tutustu hinnastoon

Hinnastoon